Het machinepark

Maak kennis met de moderne werkplaats van Linthorst Professionele Interieurs!

Bij de productie en constructie van interieurprojecten maakt Linthorst Professionele Interieurs gebruik van een modern uitgeruste werkplaats. Hieronder vindt u een overzicht van onze machines en hoe deze werken:

1 Platenmagazijn: voorzien van een computergestuurde stapelregelaar. Deze is gekoppeld aan de opdeelzaag.

1 Opdeelzaag: hier worden de meubelonderdelen op maat gezaagd volgens de meubelstukkenlijst.

3 Formaatzagen: digitaal en hierdoor tot op de millimeter nauwkeurig in te stellen. Voorzien van een speciale draaibare geleider om het paneel onder een bepaalde hoek te zagen.

1 Kantenbelijmer: eerst word de dikte van de randafwerking van het paneel op de millimeter nauwkeurig gefreesd, waarna de randafwerking wordt verlijmd op exact dezelfde maatvoering. Hierdoor ontstaat een zeer nauwkeurige maatvastheid. De kantenbelijmer is voorzien van een ‘terugkeer transportband’ zodat het paneel na de bewerking weer retour komt op het startpunt.

1 CNC Freesmachine: deze machine freest alle rondingen, contouren, verbindingen, perforaties en scharniergaten. De digitale CAD-tekening van de werkvoorbereider vertelt de machine exact hoe alle bewerkingen uitgevoerd dienen te worden. De CNC-machine behuist 12 verschillende freeskoppen en is uitgevoerd met een automatisch wisselmagazijn.

 • Massieve Houtverwerking
  • 1 Cirkelzaag
  • 1 Vlakband
  • 1 Vandiktebank
  • 2 Tafelfrezen
 • Schuurtafels
  • 1 Bandschuurmachine
  • 1 Breedband schuurmachine
  • 1 Langbandschuurmachine

1 Lijmpers: deze pers verlijmd HPL op een plaatmateriaal. Ook worden hier platen op elkaar verlijmd, bijvoorbeeld voor werkbladen met een dikte van 36mm. De speciale lijm hard uit tijdens het verwarmen in de pers, wat resulteert in een zeer solide verbinding.

16 Werkbanken: voor handmatige bewerkingen voorzien van al het benodigde handgereedschap zoals bijvoorbeeld een lamellofrees, diverse kantenfrezen en een accu boormachine.

Spuiterij: spuitcabine. Onze hoogwaardige spuiterij kan onder andere beits, lak en (hoogglans) kleurlak aanbrengen. Voorzien van afzuiginstallatie en een droogkamer met regelbare temperatuur. In een aparte ruimte bevindt zich een schuurtafel, tevens voorzien van een afzuiginstallatie.

Wilt u graag in contact komen met een bedrijf dat is gespecialiseerd in interieurbouw? Zoek niet verder, wij weten waar we over praten met ruim 30 jaar praktijkervaring. Bekijk onze uitgevoerde projecten en laat u inspireren! Of neem direct contact op met Linthorst Professionele Interieurs voor een vrijblijvend advies.

Wilt u beeldmateriaal ontvangen?

Waar wilt u beeldmateriaal voor ontvangen

KappersBakkersTandartsenInterieurbouwRetailOpticien

Bedrijfsnaam

Dhr.Mevr.

Voorletters

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mail

Architecten werken graag samen met Linthorst!

Ontdek waarom

Ontdek wat wij betekenen voor onze opdrachtgevers!

Bekijk ons portfolio