Plaatsing en afwerking

Wij monteren en plaatsen interieur op locatie!

Onze montagedienst bestaat uit een aantal ploegen waardoor wij grote interieurprojecten of meerdere interieurprojecten gelijktijdig kunnen uitvoeren. Wij monteren en plaatsen het interieur op locatie. Dit biedt naast logistieke, ook praktische voordelen. Mochten er bijvoorbeeld tijdens de montage tussentijdse aanpassingen vereist zijn, dan kunnen wij hier flexibel op inspelen.

Altijd in overleg!

Soms gebeurt het dat er na de plaatsing van het interieur nog additionele werkzaamheden ontstaan. De chefmonteur, hoofdverantwoordelijke voor de montage, staat in direct contact met de projectleider en werkvoorbereider waardoor er zo nodig zeer snel geschakeld kan worden. Echter altijd in goed overleg met de opdrachtgever.

Maak kennis met Linthorst Professionele Interieurs!

Wilt u graag in contact komen met een bedrijf dat is gespecialiseerd in interieurbouw? Zoek niet verder, wij weten waar we over praten met ruim 30 jaar praktijkervaring. Bekijk onze uitgevoerde projecten en laat u inspireren! Of neem direct contact op met Linthorst Professionele Interieurs voor een vrijblijvend advies.

Wilt u beeldmateriaal ontvangen?

Waar wilt u beeldmateriaal voor ontvangen

KappersBakkersTandartsenInterieurbouwRetailOpticien

Bedrijfsnaam

Dhr.Mevr.

Voorletters

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mail

Wilt u ons uitnodigen om offerte te doen?

Kom in contact met Linthorst

Ontdek wat wij betekenen voor onze opdrachtgevers!

Bekijk ons portfolio