Linthorst Professionele Interieurs

Sinds de oprichting van Linthorst Professionele Interieurs in 1980 heeft het bedrijf een mooie groei doorgemaakt als interieurbouwer en interieurdesigner. Van kleine zelfstandige organisatie naar een (inter)nationaal opererende onderneming met een indrukwekkend portfolio van opdrachtgevers en interieurprojecten.

Ontwikkelingen in de interieurbouw

Terugkijkend is er veel veranderd in de voorbije jaren. Technologische ontwikkelingen brachten de interieurbouw van Linthorst Professionele Interieurs geavanceerde machines en computers met ongekende mogelijkheden. Ook werd er plaats gemaakt voor nieuwe materialen met een hogere duurzaamheid en milieubesparingen.

De eisen die kappers, bakkers, tandartsen en onze overige opdrachtgevers aan interieurs stellen zijn veranderd. Zo klonk voorheen hoofdzakelijk het begrip ‘praktisch’, tegenwoordig is deze eis aangevuld met termen als: ‘doelgroepgericht’ en ‘verkoopstimulerend’. In al deze ontwikkelingen heeft Linthorst Professionele Interieurs altijd geanticipeerd. Mede hierdoor is Linthorst Professionele Intererieurs altijd nog toonaangevend in de interieurbranche.

Kracht van Linthorst Professionele Interieurs

Investeren in personeel, ruimte bieden aan innovatie, heldere afspraken en openheid van zaken zijn begrippen waarmee Linthorst Professionele Interieurs groot geworden is.

Voor vragen en/of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met Linthorst Professionele Interieurs. Of vraag hiernaast beeldmateriaal aan!

Wilt u beeldmateriaal ontvangen?

Waar wilt u beeldmateriaal voor ontvangen

KappersBakkersTandartsenInterieurbouwRetailOpticien

Bedrijfsnaam

Dhr.Mevr.

Voorletters

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mail

Wilt u ons uitnodigen om offerte te doen?

Kom in contact met Linthorst

Ontdek wat wij betekenen voor onze opdrachtgevers!

Bekijk ons portfolio